FAQ

•Ce este EEP?
EEP se descifrează ca Eco Energy Points (Puncte de Energie Ecologică), acestea fiind punctele primite pentru îndeplinirea sarcinilor de pe GreenZoner.com.

•Ce pot eu să primesc pentru EEP?
În acel timp ce noi ajungem la numărul așteptat de utilizatori, noi vom rula proiecte în urma cărora va fi posibil să primiți cadouri.

•De ce numele este GreenZoner?
GreenZoner îți permite să primești cadouri pentru îndeplinirea sarcinilor legate de natura ecologică și științifică. Și în plus, pentru evenimente mai mari, noi vom planta copaci pentru a face lumea mai verde.

•Ce reprezintă gzTime și gzDay?
Unde nu ai trăi în lumea reală, gzTime și gzDay este egală pentru tine și pentru toți membrii comunității GreenZoner. gzDay este pornit de la prima zi de existent a Lumii GreenZoner.

•Vom primi noi mai multe invitații?
Tu poți primi invitații adăugătoare în competiții. Este o posibilitate că în viitor GreenZoner va oferi mai multe invitații. Dar tu însuți ar trebui să-ți dai seama că treizeci de invitații sunt destul de multe. Prin faptul că invitând prieteni activi tu poți primi peste 4200 de EEP (30 prieteni, de fiecare cite 20 EEP și 30 prieteni ai prietenilor cite 4 EEP).

•Expediem noi, comunitatea GreenZoner, premii în alte țări?
Da, noi expediem premii în toate țările lumii.

•Cum rămîne cu taxele vamale și alte taxe?
O mare parte din țări au reguli diferite legate de taxe, asta fiind cauza ca câștigătorii vor fi nevoiți să plăteasca toate taxele de sine stătător.

•Cînd ne ve-ți oferi noi posibilități de obținere a EEP?
Lansarea proiectelor necesită ajutor de la grupe de utilizatori activi care sunt împrăștiați în toate colțurile lumii. Dar, prima sarcină ce te va face mai aproape de premii este construirea comunității GreenZoner.

•Aveți voi, comunitatea GreenZoner, un stoc 24/7 sau ve-ți face numai răscumpărări?
Numărul premiilor valabile va fi în creștere pînă cînd premii nu vor fi valabile în fiecare zi. Aceasta va lua ceva timp dar nu mai mult decît cîteva luni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s